Autopoťahy MAD šité na mieru

Sme autorizovaný predajca exkluzívnych autopoťahov MAD individual design. Viac ako 6000 strihov je výsledkom 25 ročnej práce vývoja a špičkového dizajnu.
Z milimetrovou presnosťou  naším zákazníkom prinášame autopoťahy na mieru z unikátnou kombináciou špičkovej digitalizačnej technológie a precíznej ručnej práce našich odborníkov. Kvalitné materiály máme dostupné priamo v našej predajni Topmotors na Štúrovej ulici v Nitra-Mlynárce. Zo vzorkovníku ušľachtilých materiálov,  textilných látok, automobilovej kože, či alcantary Vám pomôžeme vybrať a doladiť dizajn autopoťahov na mieru do vašej auta. Kúpte si autopoťahy na mieru priamo od výrobcu. Po ušítí autopoťahov zabezpečujeme aj  profesionálnu montáž, ktorú vám odporúčame, kvôli naozaj milimetrovej presnosti šitia autopoťahov.

ALCANTARA

CLASSIC

EXCLUSIVE

RS DESIGN

LEATHER LOOK

INDIVIDUAL

Pozrite si prezentačné video

Exclusive 2×2

Okrajový materiál z automobilovej kože (Leather Look) a 3D prešívaná stredová časť z materiálu Alcantara® Perfo alebo z perforovanej automobilovej kože (Leather Look perfo)

Vďaka unikátnemu prešívaniu prinášajú do vášho interiéru pocit luxusu automobilov najvyššej triedy. Produkty z kolekcie Exclusive 2×2 uspokoja očakávania najnáročnejších detailistov. Môžete si vybrať ktorýkoľvek z našich perforovaných materiálov a nechať si ho prešiť ľubovoľnou farbou nite.

Pri výrobe je kladený veľký dôraz na detailné spracovanie a použitie atestovaných materiálov spĺňajúcich najprísnejšie normy.

Detailný a zodpovedný prístup našich odborníkov s dlhoročnou praxou zaručuje maximálnu presnosť spracovania produktov Individual šitých na mieru.

A to všetko platí 2×2-násobne!

 

Konfigurátor autopoťahov